GuzziKlubben_logo_rund149x75

WebAdmin

BuiltWithNOF

Sidan senast uppdat:

 

October 19, 2015 

Guzzi_banner_675x60

Om klubben

Moto Guzzi Club of Sweden,
klubben med luft under vingarna

Klubbens historia
är till större delen försvunnen i glömskans arkiv men så här mycket är känt..Det började med ett par kompisar som i slutet av 60-talet åkte till den dåvarande generalagenten för Moto Guzzi och bytte ut sina motorcyklar till nya Moto Guzzi. De åkte på olika träffar tillsammans och ordnade även själva några träffar och så startade Moto Guzzi Club of Sweden 1970.
Klubben är nu inne på sin sjätte "Il Presidente" och alla har de var och en på sitt sätt tillfört klubben något bestående.

Nutid
Moto Guzzi Club of Sweden har drygt 500 medlemmar spridda från Lappland i norr till Skåne i söder. Klubben har även medlemmar i Danmark, Norge och Tyskland. Vi är organiserade i 13 distrikt med en kontaktman/kvinna som håller i verksamheten lokalt. Det övergripande ansvaret har "Il Presidente" Nicklas Johansson.
Klubben har tre träffar om året, en i södra delen av landet på våren, en i Gällivare i juli och en i mellersta delen av landet. Klubben är också med och visar upp sig på mässan "På 2 Hjul" varje år och på även på andra mc-mässor när de förekommer. Klubbladet Giornale kommer ut fyra gånger om året och innehåller lite av varje som medlemmarna skickar in samt en ledare av presidenten och information från distriktsombuden.

Om du har synpunkter på sidan eller dess funktioner, vänligen tveka inte att skicka dessa till WebAdmin.

[Välkommen] [Om klubben] [NyhetsBrev] [Kontakt] [Shop] [Guestbook]

GuzziKlubben_logo_rund149x75

Kolla här då!.........

Läs klubbens senaste NyhetsBrev här

MGCoS on Facebook


GuzziCaching

Träffar och sånt

 

Samarbetspartners

GuzziCenter_Logo_155x5002

Nordimotor_Logo_155x5002

Hojgaraget_Logo_155x5002

Bilsport_logo

IF_logo

Lugn, vi hjälper dig.

ShowPlate_93x50

Gör din egen skylt